D66 Gorinchem heeft een nieuw afdelingsbestuur

De afdeling van D66 Gorinchem heeft een nieuw bestuur. Op de Algemene Afdelingsvergadering zijn vier nieuwe bestuursleden gekozen en is de eerste belangrijke stap gezet met het besluit tot deelname aan de gemeenteraadsverkiezingen van 2022. In het bestuur zullen plaatsnemen:

  • Jan Willem van der Werff in de functie van secretaris/waarnemend voorzitter;
  • Kees Osseweijer in de functie van penningmeester;
  • Peter-Paul Timp in de functie van algemeen bestuurslid;
  • Anne Sophie Ouwenbroek in de functie van algemeen bestuurslid.

Hiermee treedt een bestuur aan met verschillende expertises en ervaringen. Jan Willem van der Werff: “Een goed functionerend afdelingsbestuur geeft de ruimte aan de fractie om zich volledig met het raadswerk te kunnen bezighouden. Omgekeerd zal een afdeling pas kunnen groeien en actief zijn als een productieve fractie positief zichtbaar is in de stad. Mijn doel is daaraan als bestuurslid bij te dragen.”

Ilhan Tekir

Ook vanuit de fractie van D66 Gorinchem is enthousiast gereageerd. Ilhan Tekir, fractievoorzitter D66 Gorinchem: “Met het nieuwe bestuur hebben we een stevige basis gelegd voor de afdeling. Daar kunnen we als fractie op bouwen en samen mooie resultaten boeken voor de stad.”

Voorzitter Het bestuur van D66 Gorinchem is nog op zoek naar een voorzitter die een actieve bijdrage kan leveren en dit bestuur verder kan versterken. Tot die tijd zal Jan Willem van der Werff de functie van waarnemend voorzitter vervullen.

Geef een reactie