Kinderen stemmen op 3 beste boeken

Deze hele week, van 10 tot en met 16 mei, kunnen alle kinderen van Nederland stemmen op hun 3 favoriete boeken uit 2020 voor de Nederlandse Kinderjury. Tosca Menten tipt natuurlijk eerst Dummie de mummie deel 0 en Prutsers & Pechvogels, dat zij samen schreef met Jozua Douglas. En daarna al die andere leuke boeken uit 2020. Go go. Alleen kinderen zijn de jury, dus STEM!

Zoek een boek, en stem en krijg twee keer gratis Kidsweek thuis gestuurd! Daarnaast verloten wij onder één van de stemmers een stapel boeken zo groot als jij zelf!

Twijfel je? er staan 50 boeken op de Tiplijst waarvan je de eerste hoofdstukken even terug kan lezen. Dit zijn ze natuurlijk niet allemaal, álle boeken uit 2020 doen mee. Je kan de titel en auteur invullen en op het boek stemmen dat niet op de Tiplijst staat.

Klik op de tekening voor meer boeken.

Geef een reactie