Atelier Gorinchem organiseert digitale Kunstdialoog

Vanaf oktober 2020 organiseert Atelier Gorinchem de digitale Kunstdialoog. Elke twee weken ontmoeten we elkaar en hebben we een mooi gesprek in wisselend gezelschap.

Voor een keertje is de tweewekelijkse Kunstdialoog op dinsdagochtend 18 mei 2021 van 10.00 tot 11.30 uur. 

Even aanmelden voor de inloglink en graag tot dinsdag 18 mei.
https://samengorinchem.nl/agenda/75251/2021-05-18/kunstdialoog-digitaal

Atelier Gorinchem organiseert sinds 2018 de Kunstdialoog op wisselende locaties in de stad Gorinchem. Deze dialoog is een verbindende activiteit waarbij iedere deelnemer een bijdrage levert. Kennis van kunst is niet nodig. Wel zin in een mooi en diepgaand gesprek met andere deelnemers. Met de kunstwerken die per keer wisselen gaan de deelnemers, onder begeleiding van Marleen van Zwienen, in gesprek over kunst en over gedachten, associaties en herinneringen die opkomen. Het is een mooie manier om anders naar de kunstwerken en elkaar te gaan kijken.

Eigen foto

Voor de digitale Kunstdialoog gebruiken we Microsoft Teams. U hebt dus b.v. een PC met goed internet nodig om deel te nemen.

Van Zwienen is dialoogbegeleider bij Gorinchem in Dialoog en oprichter van Atelier Gorinchem. Zij organiseert verschillende activiteiten op kunst- en cultuurgebied in Gorinchem en omgeving.

Voor meer informatie neemt u contact op met:
Marleen van Zwienen
0655962895
info@ateliergorinchem.nl
www.ateliergorinchem.nl

Eén reactie

  1. Ook u kunt hier een reactie plaatsen n.a.v.. bovenstaand artikel.

Geef een reactie