Biebbouwers

Verdedig de aarde en bouw een megarobot! Kolonel van Son van de vereniging der Aardse Strijdkrachten roept de hulp van de BiebBouwers in! De aarde wordt aangevallen door buitenaardse wezens en we moeten ons verdedigen! Er is geen tijd te verliezen! De kolonel heeft een leger aan megarobots nodig en vraagt de BiebBouwers deze te bouwen. In Minecraft natuurlijk! Helpen jullie mee om de aarde te verdedigen? Ben je tussen de 9 en 14 jaar en woon je in Noord- of Zuid-Holland, doe dan mee aan deze wedstrijd! Je kan er nog een prijs mee winnen ook!

Bron: Bibliotheek aan zet

Doe mee met de nieuwe Minecraft Challenge.

Ben je klaar met bouwen, stuur dan een filmpje van jouw megarobot naar biebbouwers@probiblio.nl. Geef daarbij je naam, je leeftijd en je woonplaats door. Een jury van Minecraft-experts bekijkt alle inzendingen en kiest de mooiste uit. De winnaar wint een geweldig Minecraftspel, het enige echte BiebBouwersshirt, het nieuwe boek ‘Fake’ van Carry Slee of ‘Er was misschien eens’ van Kamiel De Bruyne en Yarne Daeren!

Ga aan de slag en stuur jouw megarobot vóór 21 juni naar ons op.

Please wait while flipbook is loading. For more related info, FAQs and issues please refer to DearFlip WordPress Flipbook Plugin Help documentation.

Geef een reactie