Voet­bal­koorts

Op woensdag 9 juni is er weer een landelijke buitenspeeldag, en staan we aan de vooravond van het EK. Om dit vieren organiseert de bibliotheek samen met bewoners van de Haarwijk “Voetbalkoorts”. Er wordt voorgelezen en er wordt een voetbalquiz gespeeld met leuke prijzen. De voetbalkunstenaar Jano Calor leert de jeugd leuke trucs met een bal. Er zijn twee groepen: 4-7 en 8-12 jaar. Voetbalkoorts start om 14.00 uur. Locatie: veld Roedelweg.

Wat is er nog meer te doen

Er is een trampolinekar, een voetbalclinic en er zijn balancebikes. Schakel op woensdag 9 juni de televisie uit, leg je telefoon weg en ga lekker buitenspelen! Trommel al je vrienden en de kinderen in de buurt.

Nog wel coronamaatregelen

  • Houd zoveel mogelijk 1,5 meter afstand
  • Volwassenen mogen niet deelnemen aan de activiteiten
  • Ouders mogen niet mee het veld op

Geef een reactie