Gratis digitaliseringsvouchers voor retailers van €.1000,–

Bent u een retailer en kunt u hulp gebruiken bij uw e-commercestrategie? Vraag dan gratis digitaliseringsvouchers aan. Deze vouchers hebben een waarde van 1000 euro. De campagne is een initiatief van MKB Nederland, INretail en Vakcentrum in samenwerking met Bol.com.

‘Online meer verkopen’

Met ‘Online meer verkopen’ krijgen retailers gratis ondersteuning bij het versterken van hun online verkoopstrategie. Via de website kunnen ondernemers een scan doen. Een afspraak maken voor een telefonisch adviesgesprek kan ook. Samen met een adviseur kijkt de retailer naar de winkelformule, de keuzes voor verkoopkanalen en de juiste strategie: online of multichannel. 

Trainings- en coachingpakket

Elke onderneming kan ook een trainings- en coachingpakket aanvragen. Er geldt een maximum van 1000 euro (exclusief btw) aan voucherwaarde. Zo hebben retailers gratis toegang tot een groot aanbod van uiteenlopende e-commerce tools en ondersteuning. Denk aan trainingen op het gebied van Google Ads, adverteren op social media, SEO (zoekmachine optimalisatie) en e-mailmarketing.

Advies door speciaal geselecteerde bureaus

Het advies, coaching en trainingen zijn in handen van onafhankelijke marketing- en communicatiebureaus. Deze bureaus hebben kennis van de branche en digitalisering. Ze zijn speciaal voor dit doel geselecteerd. Er is in totaal 600.000 euro aan adviesuren beschikbaar.

Voorwaarden deelname

  • Per deelnemende onderneming kan een trainings- en coachingpakket worden aangevraagd tot een maximum van 1000 euro (exclusief. btw) aan voucherwaarde. Het eventuele intakegesprek (individueel digitaliseringsadvies) wordt hierbij buiten beschouwing gelaten. 
  • De aanvrager heeft een inschrijving in de KvK.
  • De aanvrager is gevestigd in Nederland. 
  • De aanvrager heeft een actieve onderneming in de retail (non food) sector, óf is lid van brancheverenigingen INretail of Vakcentrum.

Meer informatie

Heeft u een vraag over de scan, het adviesgesprek of over de vouchers? Neem dan contact op via vouchers@ondernemen.nl, bel naar +31614476591 of kijk op de website Ondernemen.nl

Geef een reactie