Motorrijder raakt gewond bij aanrijding met bedrijfsbusje

Een motorrijder is dinsdagochtend 20 juli 2021 gewond geraakt bij een ongeval op de Newtonweg in Gorinchem. Dit gebeurde rond 07.15 uur op de kruising met de Laurens Penningstraat. De motorrijder kwam in botsing met een bedrijfsbusje en kwam vervolgens ten val. De man is per ambulance meegenomen naar het ziekenhuis. De bestuurder van het werkbusje bleef ongedeerd.
“Tekst en foto’s © Hulpdiensten Gorinchem

De Newtonweg is berucht om de ongevallen die daar plaatsvonden in de afgelopen jaren. Enkele weken terug raakte ook al een motorrijder gewond bij een ongeval. Ook op de kruising met de Stephensonweg hebben het afgelopen jaar meerdere ongevallen plaatsgevonden.

Hoe het ongeval dinsdagochtend kon gebeuren, wordt onderzocht. Een woordvoerster van de politie meldt: “Onderzoek zal moeten uitwijzen wat precies de oorzaak is van dit ongeval, waarschijnlijk heeft de een de ander geen voorrang verleend terwijl dat wel de bedoeling was.

foto max liet (3)
foto max liet (4)
foto max liet (5)
foto max liet (6)
foto max liet (7)
foto max liet (8)
foto max liet (1)
foto max liet (2)
foto max liet (6)
foto max liet (9)
foto max liet (10)
foto max liet (11)
foto max liet (12)
previous arrow
next arrow
 
Shadow

Geef een reactie