500.000ste vaccinatie door de GGD in Zuid-Holland Zuid

Maandag 30 augustus is op vaccinatielocatie Oranje Wit in Dordrecht de 500.000ste vaccinatie in Zuid-Holland Zuid gezet. Een mooi moment om te vieren en tegelijkertijd alle medewerkers voor hun inspanning van de afgelopen maanden te bedanken. Zij werden dan ook – op alle locaties – getrakteerd op een feestelijke taart. En dat ging er wel in!
Bron: GGD-ZHZ

Geweldige prestatie

De afgelopen maanden is een geweldige prestatie neergezet. Op alle vaccinatielocaties is met man en macht gewerkt om de inwoners van onze regio zo snel mogelijk te vaccineren. Met het behalen van deze mijlpaal van 500.000 vaccinaties, wordt deze geweldige prestatie gemarkeerd en is ook de periode van grootschalige vaccinatie bijna ten einde.

Over naar fijnmazig vaccineren

In heel Nederland stapt de GGD over op een andere strategie: het fijnmazig vaccineren. Hierbij gaan we met de prikbus in die wijken en kernen staan, waar de vaccinatiegraad achterblijft en bieden we laagdrempelig en zonder afspraak iedereen zijn eerste prik aan.

Prikken zonder afspraak: je loopt gewoon naar binnen

Op al onze locaties kunnen de inwoners inmiddels zonder afspraak terecht voor hun eerste prik. We komen met de prikbus naar de gemeenten en staan afwisselend in de verschillende kernen. Wekelijks wordt onze website geüpdatet, zodat je kan zien waar je wanneer terechtkunt. De landelijke website prikkenzonderafspraak.nl geeft een actueel beeld van alle locaties in Nederland waar dit mogelijk is.

Geef een reactie