Limonadebrigade ook in wijkcentrum De Rozenobel van de partij

Wijkcentrum Rozenobel in de Gorcumse Haarwijk heeft een ware metamorfose ondergaan. Het wijkcentrum heeft een compleet nieuw interieur gekregen en de nieuwe activiteitenkalender waarmee sinds september wordt gewerkt, is afwisselend en uitnodigend. Een van de activiteiten, de Ouder-Kind Inloop, in het wijkcentrum wordt wekelijks verzorgd door De Limonadebrigade.

De Limonadebrigade is elke vrijdag van 9.30 uur tot 11.30 uur aanwezig in het wijkcentrum aan het Dukatenplein 2. De allereerste Ouder-Kind Inloop in de Rozenobel vindt vrijdag 1 oktober van 9.30 uur tot 11.30 uur plaats. Omdat het de eerste is, maakt De Limonadebrigade er een klein feestje van; er wordt een high tea gehouden. iedereen is welkom om kennis te komen maken met deze nieuwe activiteit van De Limonadebrigade.

De Ouder-Kind Inloop van De Limonadebrigade is bedoeld voor ouders/verzorgers èn hun kinderen tussen de 0 en 6 jaar oud. De inloop is een samenwerking tussen De Limonadebrigade, Wijkcentrum Rozenobel en ouders uit de wijk. De inloop vindt elke vrijdagochtend tussen 9.30 uur een 11.30 uur plaats. Twee keer per maand komt er een professional langs die meer vertelt over opvoeden en opgroeien of leuke dingen doen met je kind. Tijdens de andere ochtenden wordt er een ouder-kindactiviteit gehouden. Houd de agenda van de Rozenobel en De Limonadebrigade in de gaten voor alle actuele thema’s en onderwerpen.

Meedoen, met elkaar en met respect is het motto van wijkcentrum Rozenobel. Hier kun je andere mensen uit je wijk ontmoeten, samen dingen ondernemen, en is er de ruimte om eigen activiteiten op te zetten. Wijkcentrum Rozenobel wil bijdragen aan de volgende drie doelen: participatie, sociale cohesie en acceptatie en respect.

Het complete programma van de Rozenobel vind je op www.rozenobel.nl. De agenda van de Limonadebrigade vind je op www.limonadebrigade.nl.

Geef een reactie