Oproep rood voor in de kerstboom

In de komende winterexpositie van Museum De Koperen Knop staat de kleur rood centraal. Daarbij zullen gastconservatoren met elkaar laten zien wat je allemaal kunt met de kleur rood. Onderdeel van die expositie is een kerstboom. Via die kerstoom kunt ook u meedoen met de expositie: door het inleveren van rode versiering voor in de boom.

Die kerstboomversieringen kunnen van alles zijn. Het hoeft echt niet specifiek voor de kerstboom bedoeld te zijn. Alles is welkom, maar u moet wel rekening houden met de volgende voorwaarden:

  1. Het voorwerp moet rood zijn.
  2. Het mag maximaal 15 x 15 cm groot zijn.
  3. Het moet in de kerstboom kunnen worden opgehangen, dus voorzien van een draadje of iets dergelijks.
  4. Het voorwerp dat u schenkt blijft eigendom van het museum.

Als u iets wilt afstaan voor in de boom of als u een vraag hierover hebt, kunt u een email sturen naar het museum: commissies@koperenknop.nl. Maar u mag natuurlijk ook langskomen om het alvast te brengen. Dit laatste kan tijdens de openingsuren dinsdag t/m vrijdag 13.00-17.00 uur en zaterdag 11.00-17.00 uur, op het adres Binnendams 6 te Hardinxveld-Giessendam. Graag reageren voor 16 november 2021. De expositie duurt van 27 november 2021 t/m 5 februari 2022.

Geef een reactie