“Terugblik” Expositie Kruitmagazijnen

In de Kruitmagazijnen aan de Dalemwal in Gorinchem wordt door Symposium Gorinchem op zaterdag 9 oktober het expositiejaar geopend met “Terugblik” van Gerard van Klei. Zijn abstracte werken blikken terug naar zijn werken waarvan de primaire kleuren toonaangevend zijn, die het constructivisme kenmerken.

Gerard van Klei opent zelf zijn expositie in de Kruitmagazijnen. Locatie: Dalemwal 19a en 19b te Gorinchem nabij Molen de Hoop. De expositie duurt van 9 oktober tot en met zondag 23 januari 2022.

Openingstijden: zaterdag en zondag van 13.30 uur tot 17.00 uur. Toegang gratis.

Covid-19 maatregelen:
De Kruitmagazijnen zijn ingericht volgens de huidige maatregelen van het RIVM. Mocht u klachten hebben en/of positief getest zijn op Covid-19, dan vragen wij u thuis te blijven en de expositie later te bezoeken wanneer u volledig hersteld bent. 

Geef een reactie