Parkeren op Stadhuisplein niet mogelijk tussen 22 en 25 oktober

Parkeren is op het Stadhuisplein niet mogelijk tussen vrijdag 22 en maandag 25 oktober 05.00 uur. Dit komt door werkzaamheden aan het station. De nieuwe reizigerstunnel wordt dan geplaatst. De reguliere bussen vertrekken daarom vanaf het Stadhuisplein, waardoor parkeren niet mogelijk is. Heeft u een afspraak op het stadhuis en komt u met de auto? Dan wijzen verkeersregelaars u naar een parkeerplek achter het stadhuis. 

google streetview

Veiligheid

Vanwege de veiligheid van reizigers wordt het station volledig afgesloten. Hierdoor is het busstation niet bereikbaar, rijden er geen treinen en vertrekken de streekbussen vanaf het Stadhuisplein. Vervangende bussen vertrekken vanaf de Stationsweg. Hier zijn ook de in- en uitcheckpalen te vinden.

Vanaf 25 oktober en verder

Vanaf maandagochtend 25 oktober 05:00 uur rijden de treinen weer volgens de normale dienstregeling. De streekbussen vertrekken weer vanaf het Stationsplein, en de nieuwe reizigerstunnel is dan ook weer in gebruik.

Geef een reactie