Gebruik de bladkorven

Het is oktober en dat betekent dat de bladeren weer vallen. Op verschillende plaatsen in de stad zijn weer bladkorven geplaatst . Hierin kun je de bladeren weggooien, die van de gemeentelijke bomen in uw tuin vallen.

Deze staan in de ABC Straat, Annie M.G. Schmidtlaan, Barbierstraat, Cornelie van Oosterzeestraat, Dillenburgstraat, Dr. Schöyersstraat, Godfried Bomanslaan, Gruttershof, Hoornwerk, Kleine Haarsekade, Mollenburgseweg, Poterne, Sweelinckstraat, Talud, Traverse, Wetering, Wijnkoperstraat.

Wekelijks worden de bladkorven geleegd. Heb jij een bladkorf die vol is? Bel dan de gemeente via 140183. Dan wordt de bladkorf geleegd.

Nog even de spelregels op een rij:
✅ Alleen blad
❎ Geen zwerfvuil
❎ Geen takken
❎ Geen grasmaaisel.

De gemeente vraagt iedereen om de bladkorven te gebruiken. Zo houden we samen de omgeving schoon.

Geef een reactie