Wijkkantoren voor woningcorporatie Poort6

In Gorinchem heeft Poort6 verschillende wijkkantoren. Een wijkkantoor is een klein kantoor van Poort6 in de wijk. Een plek waar huurders makkelijk in contact komen met hun verhuurder. Ze hebben verschillende soorten wijkkantoren. Als er iemand in het wijkkantoor aanwezig is, hangt de vlag buiten. 

Vast wijkkantoor

Op vier locaties heeft Poort6 een vast wijkkantoor. Hier zitten de wijkbeheerders midden in de wijk. Dat is makkelijk. Voor de wijkbeheerder want die is lekker dichtbij. Maar ook voor de huurder. Want zo kun je de wijkbeheerder als huurder ook goed vinden.

Deze wijkkantoren vindt u hier:

  • Gildenwijk, Gildenweg 1
  • Gildenwijk, Barbierstraat 180A
  • Binnenstad, Volksweerbaarheid 34
  • Haarwijk, Tiende Penninglaan 51

Tijdelijk wijkkantoor

Er zijn ook een paar tijdelijke wijkkantoren. Die liggen bijvoorbeeld in de wijk waar aan een groot project wordt gewerkt. Of waar Poort6 wil gaan slopen. Vanaf die plek kunnen ook vragen beantwoord worden van huurders. Een luisterend oor bieden. Of informatie geven. De wijkkantoren zitten meestal in een leegstaande woning.

Op dit moment hebben we de volgende tijdelijke wijkkantoren:

  • Haarwijk, Marinus Spronklaan 14 (vanwege de uitplaatsingsgesprekken)
  • Gildenwijk, Wijnkopersstraat 339 (vanwege toekomstige sloopplannen)
  • Gildenweg, Wijnkopersstraat 111 (vanwege het grootonderhoud van de Alexanderflat en de aansluiting op het warmtenet)

Geef een reactie