Droomland & Die van Hiernaast

Theater Peeriscoop – zondag 28 nov. 16 uur

DEZE VOORSTELLING IS VERPLAATST NAAR DE NIEUWE DOELEN EN BEGINT OM 15.30 UUR (zaal open 15.00u). IEDEREEN DIE EEN KAARTJE HEEFT GERESERVEERD IS GEBELD

Toneelgroep YrroS! uit Sleeuwijk brengt twee komische eenakters nu boven de rivieren. De visie van twee zussen op het leven, de dood en andere wereldse zaken – in ‘Droomland’ – is van een hilarische eenvoud. Na een korte intermezzo start de wel heel speciale verstandhouding tussen huisman Ivo en zijn buren, de uit elkaar gegroeide Helen en Martin, in ‘Die van Hiernaast’.

Een middagprogramma om even lekker te lachen en je af te vragen ‘waarom…?’

Entree bedraagt € 12,50 inclusief een consumptie en gebruik van de hapjestafel na afloop. De voorstelling begint om 16.00 uur, kassa en foyer zijn een uur voor aanvang geopend. Wilt u alstublieft bij bestellen van uw kaarten uw telefoonnummer vermelden voor eventuele wijzigingen en bron- en contactonderzoek?

eigen foto – YRROS

Geef een reactie