LimonadeBrigade en bibliotheek zamelen verzorgingsproducten in voor voedselbank

Het lijkt zo vanzelfsprekend: Een tandenborstel (en tandpasta) om je tanden mee te poetsen, doucheschuim voor tijdens het douchen of een fijne shampoo om je haren mee te wassen. Toch zijn er mensen die geen geld hebben om deze verzorgingsproducten aan te schaffen. Voor deze mensen zijn De LimonadeBrigade en de bibliotheek AanZet in Gorinchem een speciale decemberactie gestart: samen zamelen ze verzorgingsproducten in voor de Voedselbank in Gorinchem.

Heb jij ongebruikte verzorgingsproducten in de kast liggen?  Producten die je cadeau hebt gekregen maar eigenlijk nooit gebruikt?  Lever ze dan in bij de bibliotheek in Gorinchem.  Dit kan tot en met woensdag 8 december. Daarna zorgen De LimonadeBrigade en de bibliotheek AanZet ervoor dat de producten bij de Voedselbank in Gorinchem terechtkomen. De Voedselbank zorgt voor verdere verspreiding van de producten. Geen ongebruikte producten in je kast? Natuurlijk kun je ook zelf iets aanschaffen en afgeven in de bibliotheek.

Shampoo, doucheschuim, tandpasta, maar ook maandverband, tandenborstels of handcreme. De lijst van mogelijke verzorgingsproducten is ontzettend  lang en alles is welkom tijdens de decemberactie van De LimonadeBrigade en de Bibliotheek Aanzet.  Zolang de producten maar ongebruikt zijn! Er worden zowel producten voor volwassenen als kinderen ingezameld.

Geef een reactie