Theater Peeriscoop en Top

Na twee decennia aan ervaring, beleving, ondernemerschap en theater, is het tijd voor een nieuwe stap. Het laatste stukje van de droom die werkelijkheid wordt. Want, hoe mooi zou het zijn de opgedane ervaring over te brengen aan een jongere generatie? Zodat de charme, authenticiteit, het talent en de passie voor het vak en het theater bewaard blijft? Het is tijd voor een frisse, verruimende blik. Tijd voor TOP! Theater Peeriscoop is al bekend met educatie van jong talent. Zo vonden Ida van Dril, Eva van den Bosch, Ray en Esmay Usmany hier hun voedingsbodem, zij tonen nu hun kunsten tijdens eigen optredens door het hele land!
foto: Eigen foto Theater Peeriscoop

Het talent om talent te enthousiasmeren, te begeleiden en op te leiden dat Fred Delfgaauw en zijn team bezitten is iets wat goed ingezet kan worden. Enerzijds om het culturele erfgoed niet teniet te laten gaan, anderzijds om pril talent te laten uitgroeien tot professionals.

Laten we ruimte maken voor een nieuwe generatie theatermakers, die met een verse dosis motivatie en een flinke scheut ambitie Theater Peeriscoop kunnen dragen! Benieuwd naar TOP? Of ben je zelf een theatertalent? Zij horen graag van je.

Geef een reactie