Rots en Water training op de Uilenhof

Op de Uilenhof vinden ze het belangrijk dat er een goede sfeer is. Iedereen moet zich fijn en veilig voelen. Door de pandemie en de verschillende lockdowns is er qua sociale en emotionele vaardigheden bij veel leerlingen helaas een achterstand ontstaan. Natuurlijk is lesstof belangrijk maar op de Uilenhof merken ze dat die sociale en emotionele vaardigheden even cruciaal zijn voor een leerling.

Er is al aandacht voor in de mentorlessen maar om het extra te ontwikkelen hebben de leerlingen in de onderbouw ‘Rots & Water’ training. Dat zijn lessen waarin het doel is om die sociale en emotionele vaardigheden beter te ontwikkelen. Wat betekent dat je leert om beter maar vooral ook fijner met elkaar en jezelf om te gaan.

De lessen worden in de gymzaal gegeven en dat is niet voor niks. Er zijn veel opdrachten waarin je aan de slag moet met elkaar. Zie de foto’s.

foto’s: Uilenhof

Geef een reactie