G-Town presentatieweek

Presentatie G-Town

Vrijdagmiddag 25 maart was het druk bij het gebouw de Bunker aan de Vijfde Uitgang in Gorinchem. Scholieren, onderwijskrachten, raadsleden en meer kwamen kijken naar de de presentatie van G-Town. Wethouder Ro van Doesburg sprak het gezelschap toe. Hij zij trots te zijn op het werk van de scholen, “Heel anders was het toen hij zelf nog bij de knappe, goed uitziende, jonge mannen hoorde” waren zij eigen woorden. De scholieren zorgden voor het programma.
(helaas hebben wij niet veel informatie gekregen, wij staan open voor meer informatie)

Zij hadden het over woorden als: Betrouwbaar, Loyaal, Afgunst, Humeur, Bang, Behulpzaam en meer. Het werd door hen goed gebracht en er moest maar een enkele keer op een briefje gespiekt te worden. Het optreden van de jongere riepen na hun optreden diverse goedkeurende gesprekken op. (meer tekst onder video)

Een paar andere leerlingen hadden diverse workshops Sing and Song Writer gehad met Esmay Usmany. Esmay had de scholieren bijgestaan met adviezen. Met succes, bleek vandaag, want we hoorden en prachtig lied dat een paar scholieren hadden geschreven. Esmay zelf zong het op de meegebrachte geluidsopname. De tweede leerling had een gedicht geschreven. Een tweede lied werd ook ten gehore gebracht. Heel veel succes had de jongen die zelf muziek had gemaakt. De leerkrachten gaven hem de raad om hier zeker mee verder te gaan.

Na de presentatie werd er nog een broodje gegeten en kon iedereen huiswaarts.

Geef een reactie