Domeindagen op de Uilenhof

Domeindagen

Vorige week waren er domeindagen op de Uilenhof. Dat zijn dagen waarin de domeinen van de school, bijvoorbeeld Kunst & Cultuur, Mens & Maatschappij en Sport & Bewegen, een excursie kunnen organiseren. En dat hebben ze gedaan ook! Eindelijk was het weer mogelijk om leerlingen mee te nemen naar een andere locatie dan dat ze gewend zijn.

Voor klas 2 werd het een dag met een bezoek aan het Rijksmuseum en Body Worlds. Na o.a. de nachtwacht te hebben bewonderd was het tijd om te bekijken hoe het eigen lichaam nou precies in elkaar zit.

Een paar dagen later ging ook klas 3 een dagje naar Amsterdam. Er stond een bezoek aan het nieuwe museum STRAAT en een stadswandeling op de planning. Eerst een loods vol met Street art en daarna een route langs belangrijke maatschappelijke plekken in het centrum.

Op donderdag ging klas 2 ook nog aan de slag met sport en bewegen. In Dordrecht konden leerlingen hun talent laten zien voor o.a. klimmen, boulderen en boogschieten. Kortom bijzondere dagen waar de leerlingen en docenten van hebben genoten!  

Geef een reactie