Negen woningen ontruimd en slachtoffers bij brand

Slachtoffer overleden

Update: 26/4/22 – Het slachtoffer is inmiddels overleden aan de verwoningen.
Dinsdagavond 19 april, rond 18.00 uur, rukte de brandweer uit voor een melding van brand aan de Paddemoes. De brand was op de tweede verdieping van de flatwoningen. Uit de woning kwam rook.

Brandweerlui konden naar binnen met maskers, omdat er geen vuur was dat dit verhinderde. In de woning troffen zij iemand aan. Deze werd snel uit de woning gehaald. Ambulancepersoneel constateerde dat de persoon ernstig gewond was. Een tweede ambulance kwam ter plaatse omdat het personeel van de eerste het druk had met behandeling van het slachtoffer. Na behandeling ter plaatse werd het slachtoffer vervoerd naar een brandwondencentrum bij een ziekenhuis in Rotterdam. Inmiddels is de man overgebracht naar het Brandwondencentrum in Beverwijk.

Door de rookontwikkeling was het nodig om negen woningen te ontruimen. De bewoners van deze woningen konden na ventilatie van hun woning weer terug naar huis.

Het tweede slachtoffer was een kat. Deze heeft de brand niet overleefd. Het dier werd afgevoerd door de dierenambulance.

De bewoners worden bijgestaan door Salvage bij de afhandeling van de schade die zij eventueel leden.

foto Max Liet (2)
foto Max Liet (3)
foto Max Liet (5)
foto Max Liet (6)
previous arrow
next arrow
 
Shadow

Geef een reactie