Gezelligste tennisgroep van TV De Waalrackets Vuren zoekt deelnemers

Deelnemers gezocht

Vuren, Sinds 32 jaar wordt er op woensdagochtend getennist door een vaste groep enthousiaste dames op de gravel banen van TV De Waalrackets in Vuren. 32 jaar is een lange tijd, dus er is wat verloop in de groep. Daarom een oproep aan dames die tennis een warm hart toedragen, tennis weer eens willen oppakken, of sportieve gezelligheid zoeken: kom eens meedoen!

Tennis is belangrijk bij deze sportieve groep, maar een gezellige pauze met koffie en lekkers wordt nooit overgeslagen. Natuurlijk worden de punten geteld en daarna weer vrij snel vergeten, want het is geen competitie.

Keertje uitproberen? Op woensdagochtend 1 juni organiseren we een open dag. U bent welkom vanaf 9.30uur. (nog geen racket? Geen probleem, regelen wij.)

Eigen foto

Geef een reactie