Bijeenkomst ondermijnende criminaliteit voor ondernemers bedrijventerreinen

Gepubliceerd op 1 december 2022 om 13:08

Een veilig en vitaal bedrijventerrein is een randvoorwaarde voor een goed vestigingsklimaat voor bedrijven. Ondermijnende criminaliteit doet daar afbreuk aan. Gemeente Gorinchem werkt samen met haar partners aan het voorkomen, signaleren en aanpakken van georganiseerde criminaliteit.

Uitnodiging bijeenkomst 13 december

Graag nodigen wij ondernemers die gevestigd zijn op een bedrijventerrein in Gorinchem uit voor een dinerbijeenkomst over ondermijning. De bijeenkomst vindt dinsdagavond 13 december 2022 van 17.00 tot 21.00 uur plaats in de Evenementenhal, Franklinweg 2, Gorinchem. Meld je hiervoor onderaan dit bericht aan.

Gastspreker misdaadverslaggever Paul Vugts

Gemeente Gorinchem wil ondernemers die gevestigd zijn op een van de bedrijventerreinen in de stad bewust maken van ondermijnende criminaliteit. We informeren u hoe u signalen herkent en wat u hier vervolgens mee kan doen. Misdaadverslaggever Paul Vugts van Het Parool neemt u een uur lang mee in de wereld van ondermijning en de manier waarop criminelen te werk gaan.

Naast misdaadverslaggever is Vugts schrijver van meerdere succesvolle boeken over de Amsterdamse onderwereld en maker van De Taghi Podcast.

Burgemeester Melissant licht graag toe wat gemeente Gorinchem allemaal doet om ondermijning aan te pakken. Een communicatieadviseur van Meld Misdaad Anoniem (M.) geeft een toelichting op de werkwijze van M. en hoe ondernemers hier gebruik van kunnen maken. 

(meer tekst onder foto)

Achtergronden ondermijnende criminaliteit

Drugsopslag, gestolen goederen, wapens of slaapplekken voor arbeidsmigranten. Zaken die regelmatig op bedrijventerreinen aangetroffen worden en vaak verband houden met ondermijnende criminaliteit. Meer weten over ondermijnende criminaliteit? Lees onze pagina over Ondermijning.

Aanmelden bijeenkomst

U kunt alleen deelnemen aan de bijeenkomst na aanmelding. Mail tot en met 5 december naar ondernemersbijeenkomst@gorinchem.nl

Graag tot ziens op dinsdag 13 december om 17.00 uur!


«   »