Auto's botsen op Nieuwe Wolpherensedijk

Op de Nieuwe Wolpherensedijk in Gorinchem heeft zaterdagochtend 27 mei 2023 een ongeval plaatsgevonden. Omstreeks 09.30 uur werden politie en de ambulancedienst gealarmeerd. Het ongeval gebeurde bij de rotonde nabij de op/afrit van de A27.

Lees meer »

Bestuurder gevlogen na aanrijding

Zaterdagnacht vond er een aanrijding plaats op de Noorzijde in Goudriaan. De bestuurder bleek te zijn gevlogen en was ook niet van plan om zich te melden bleek na telefonisch contact.

Lees meer »

Brandweer rukt met spoed uit voor gaslek

In de voortuin van een woning aan het Menno ter Braakplein in Gorinchem is donderdagmiddag 18 mei 2023 een gaslekkage ontstaan. Omstreeks 15.40 uur raakte een bewoner tijdens graafwerkzaamheden in zijn voortuin een gasleiding.

Lees meer »

Vermoedelijke brandstichting - Jeekelstraat - Leerdam

De politie zoekt getuigen voor een vermoedelijke brandstichting. In de nacht van zondag op maandag, 15 mei rond 01:20 uur, ontving de meldkamer van de politie een melding over voertuigen die in brand zouden staan. Ter plaatse bleken veel buurtbewoners opgeschrikt te zijn. Daarom vragen wij u om, indien u (camera)beelden heeft, deze te uploaden.

Lees meer »

Politie controleert motorrijders

Het wordt weer mooi weer en de motoren worden weer van stal gehaald. Door onze polder en over de dijken is het mooi toeren. Met nadruk op toeren en niet op scheuren. Daarom werd er gisteren een controle gehouden op de Bergstoep in Streefkerk.

Lees meer »

Personenauto in brand op Merwedebrug A27

Woensdagmiddag, rond 17.30 uur, ontstond er brand in personenauto die op dat moment op de Merwedebrug reed in de richting van Breda. Hierdoor ontstond  er al direct een flinke file omdat beide rijbanen waren afgesloten door brandend voertuig en brandweer. 

Lees meer »

Gaslekkage bij aanleg glasvezel

Bij werkzaamheden voor de aanleg van glasvezel is maandagochtend 8 mei 2023 een gasleiding geraakt. Dit gebeurde omstreeks 10.00 uur naast een appartementencomplex aan de Willem Elsschotstraat in Gorinchem.

Lees meer »