Home » Alarm 112 » Ongeval op A15, vrouw overleden

Burgemeester als Brandweerman

Gisteren werd er in een tuin een wespennest weggebrand. Dit ging niet helemaal goed. Er kwam iets te veel vuur aan te pas en er ontstond een brandje. Om verdere schade te vermijden werd de brandweer gebeld.

Lees meer »

Gewonde bij ongeval op N848 bij Vuren

Bij een ongeval op de N848-Zeiving ter hoogte van Vuren is maandagmiddag 25 juli een persoon gewond geraakt. Het ongeval gebeurde omstreeks 12:45 uur ter hoogte van de kruising met de Leuvense Kweldijk. Bij het ongeval waren een tractor met aanhanger en een auto betrokken

Lees meer »

Man op elektrische fiets botst achterop stilstaand busje

Een fietser is zaterdagmiddag 23 juli 2022 op de Voermanstraat in Gorinchem achterop een geparkeerd busje gebotst. Volgens omstanders ging het om een harde klap. De elektrische fiets raakte beschadigd en ook aan het busje ontstond schade. Onder meer de achterruit van het busje ging kapot.

Lees meer »

Vrachtwagen zet geparkeerde auto ondersteboven

Woensdag 13 juli botste, op de Joost de Jongestraat in Leerdam, een personenauto op een vrachtwagen. Dit gebeurede rond 14,00 uur. Hier stond de personenauto geparkeerd die door een passerende vrachtwagen werd geraakt. Het is niet bekend wat de oorzaak was van de botsing.

Lees meer »

Tip van de wijkagent

De vakantieperiode is in aantocht. Een fijne tijd om er even tussenuit te gaan. Maar let op: ook inbrekers kijken uit naar deze periode; als veel mensen van huis zijn, slaan zij hun slag. Daarom adviseert de politie: Doe alsof u thuis bent • Zorg dat iemand de post opruimt • Gebruik verlichting en tijdschakelaars

Lees meer »

Wielrenners gewond na val

Twee wielrenners zijn zondagochtend 10 juli 2022 gewond geraakt in Gorinchem. Het ongeval gebeurde omstreeks 09.25 uur op het fietspad langs de Zuiderlingedijk. Het tweetal moest plotseling uitwijken voor loslopende honden. De wielrenners kwamen bij de uitwijkactie hard ten val.

Lees meer »

Gewonde bij schietpartij

Hardinxveld-Giessendam - Bij een schietincident aan de Rivierdijk in Hardinxveld-Giessendam is op zaterdagavond 9 juli een 29-jarige man uit Groot Ammers-gewond geraakt. Het slachtoffer was aanspreekbaar en is naar een ziekenhuis overgebracht, zijn verwonding was niet levensbedreigend.

Lees meer »

Getuigen gezocht

Op 8 juli 2022 om 02:25 uur hoorde een melder inbrekers in de jachthaven bij Arkel. Toen de politie ter plaatse kwam werden er vier buitenboordmotoren aangetroffen langs de Lingedijk te Arkel.

Lees meer »