Home » Alarm 112 » Ongeval op A15, vrouw overleden

Dronken man ramt geparkeerde auto

Woensdag 7 juli botste een andere weggebruiker tegen een geparkeerde auto. Eerst werd veronderstelt dat de man tijdens het rijden onwel werd. Daarom werd door de politie een ambulance besteld. Deze keek de man na, maar een blaastest maakte al snel duidelijk dat de man onder invloed was.

Lees meer »

Slijpstof zorgt voor brandalarm

De brandweer rukte donderdagochtend 7 juli uitvoor een melding van gebouwbrand brand in de Kruisstraat te Gorinchem. Bij een kapsalon werd het rond 10.30 uur rook waargenomen.

Lees meer »

Wilde achtervolging op A15

Zondagavond zagen agenten van Lek & Merwede een Volvo rijden op de snelweg de A15 ter hoogte van Gorinchem. De bestuurder was flink aan het bumperkleven, seinen en bereikte snelheden van ruim 200 Km/h. Eenmaal naast de auto gekomen zijnde keken zij de bestuurder eens diep in de ogen om hem vervolgens een volgteken te geven.

Lees meer »

Scooterrijder overleden na aanrijding fietser

Hardinxveld-Giessendam - Zaterdagmiddag vond op de Rivierdijk in Hardinxveld-Giessendam een aanrijding plaats tussen twee fietsers en een scooter. De opzittenden van de scooter en één van de fietsers raakten gewond. De bestuurder van de scooter overleed later in de avond alsnog aan zijn verwondingen.

Lees meer »

Schietpartij in Leerdam

Zaterdagmiddag vond er in de Fonteinstraat te Leerdam een schietpartij plaats. Een klant (21 jr) verliet de kapperszaak. Buiten werd hij direct aangevallen door een man die op hem schiet. De dader stapt snel achterop bij iemand op een scooter en vlucht. 

Lees meer »

Twee scooter bestuurders botsen tegen elkaar

Op het pad langs het Merwedekanaal in Gorinchem ter hoogte van het viaduct onder de A15, botsten twee bestuurders met hun scooters tegen elkaar. Het pad maakt onder het het viaduct een scherpe bocht om een van de pijlers heen, waardoor het zicht voor tegenliggers hier beperkt is. Waarschijnlijk was dit de reden van de botsing.

Lees meer »

Kinderwagen met baby te water in Gorinchem

Een kinderwagen met baby is dinsdagmiddag 28 juni 2022 de sloot ingerold. Het incident gebeurde omstreeks 13.20 uur op het voetpad langs de Graaf Reinaldweg in Gorinchem. Vanwege een probleem met een riem van een hond liet de moeder de kinderwagen kort los. De kinderwagen rolde vervolgens het water in

Lees meer »

Ondergrondse elektriciteitskabel in brand

Een ondergrondse elektriciteitskabel is dinsdag 28 juni 2022 in brand gevlogen in Gorinchem. Dit gebeurde omstreeks 11.50 uur bij de verbouwing van de oude apotheek aan de Marinus Spronklaan. Mogelijk is de kabel geraakt tijdens werkzaamheden.

Lees meer »