Theatergroep BISonder speelt: Schöne Blumen

Gepubliceerd op 19 mei 2023 om 09:00

Een uitgebloeide amusementsclub. De lichtreclame is stuk en het interieur uitgeleefd. Geld om de zaak te renoveren krijgen ze niet meer van de bank. Dat is het decor van ‘Schöne Blumen’, het intrigerende stuk dat theatergroep BISonder binnenkort op de planken brengt. Het is geschreven door de Vlaamse theatermaker en auteur Arne Sierens. Hij is vermaard om zijn sterke dialogen, met een typische Sierens humor en intrigerende karakters.

‘Het zijn kwetsbare figuren, ze zetten een grote mond op, houden van zelfspot en halen zich gekke situaties op de hals. In conversaties springen ze van de hak op de tak, omdat het in hun aard ligt niet lang bij de zaak te kunnen blijven. Of omdat een thema plots als een brok in de keel zit en eruit moet. Of gewoon om van het onderwerp af te zijn. Communicatie is niet hun sterkste troef’.

De spelers van BISonder zijn er klaar voor: Annelies van Ammerzoden, Carry Beumer, Marjan Heikens, Toon Janssen, Paul Schaareman, Rob Scheerman, Amy van Tilborg en Atie van Weelden. Regie: Stephan Zeedijk.

De voorstellingen worden gespeeld in de Luisterpost Gorinchem, aan de Vijfde Uitgang. De speeldata zijn 12, 14, 18, 19, 20 en 21 mei 2023. Aanvang 20.00 uur;
op zondag 14.30 uur.
Entree : €12,50. Reserveren via: www.theatergroepbisonder.nl