Riveer vaart je eind augustus naar buitenbios Loevestein

Gepubliceerd op 11 juli 2022 om 12:48

Van vrijdag 26 augustus tot en met zondag 28 augustus vormt Slot Loevestein het bijzondere decor voor een buitenbioscoop, in samenwerking met het Internationaal Filmfestival Gorinchem (IFFG). Speciaal voor het evenement vaart Riveer deze drie avonden extra van en naar het kasteel!

Films in teken van water

Het IFFG brengt films met belangrijke actuele thema's die je blik op de wereld verbreedt én verrijkt. Ter ere van de tentoonstelling Denkend aan Water zie je op Loevestein films die water in de hoofdrol hebben. Dat doen ze met de films Silence of the Tides, Marcher sur l'eau en Water. Ontdek de 'ademhaling' van de Waddenzee, zie het eerlijke verhaal van het waterprobleem in West-Afrika of geniet van oogstrelende natuurbeelden.

Tickets voor de films (eventueel met bootreis) zijn nu verkrijgbaar via deze link.

De films starten iedere avond om 21.00 uur. De vesting van Loevestein is deze avonden vanaf 20.00 uur geopend voor een hapje en een drankje en een voorbespreking.

Maak avondje uit compleet met overtocht

Kom je vanuit Gorinchem? Reserveer dan een ticket in combinatie met een overtocht met Riveer. Het maakt je avondje uit compleet! Dit ticket kost €20,50 en is inclusief filmvertoning en heen- en terugreis met Riveer. Deze overtocht - heen om 19.45 uur en terug om 23.30 uur - dien je tevens telefonisch te reserveren.

Extra afvaart Riveer op 26, 27 en 28 augustus*

Heenreis vanuit Gorinchem: 19.45 uur
Terugreis naar Gorinchem: 23.30 uur

 

*Let op: wil je gebruik maken van deze retour-overtocht? Koop dan het filmticket incl. veerboot via Slot Loevestein én reserveer tijdig via telefoonnumer 0183 - 659 314 (keuze 3).

Eerder naar Loevestein voor Walking Tapas

Heb je het Walking Tapas Arrangement bijgeboekt? Dan gaat de vesting van Loevestein al om 17.00 uur voor je open. Vanuit Gorinchem kun je om 16.15 uur met de laatste reguliere veerpont mee op vertoon van je film+veerboot ticket. Dit veer arriveert om 16.45 uur bij Slot Loevestein (via Woudrichem). Let op dat je voor de terugreis van 23.30 uur nog wel telefonisch aanmeld via 0183-659 314 (keuze 3).