Flip Noorman in Het Zevende Huis

Gepubliceerd op 11 september 2022 om 12:39

Op zaterdagavond 17 september komt Flip Noorman naar Het Zevende Huis. Flip Noorman (34) is zonder meer een van de meest eigenzinnige kleinkunstenaars van dit moment. Zijn teksten zijn afwisselend poëtisch en rauw. Muzikaal bevindt hij zich zo ongeveer tussen indierock en de chansons van Jacques Brel. Na een succesvolle tour met Leonard Cohen-covers, staat hij nu weer met eigen repertoire in het theater.

"Love it " heet Noormans nieuwe theaterconcert. Meer dan ooit laat de Rotterdamse zanger en gitarist zich hierin van zijn maatschappijkritische kant zien. Hij waagt zich aan wat hij zelf ‘het meest commerciële thema ooit’ noemt: de liefde. Misschien niet het eerste onderwerp dat je verwacht in een geëngageerde voorstelling, maar Noorman weet het in zijn liedteksten en de bruggetjes daartussen overtuigend te verbinden aan een felle kritiek op het hedendaagse kapitalisme.

Flip wordt in Het Zevende huis begeleid door violiste Vera de Bie.  Entree: op basis van vrijwillige donatie in Helga’s hoed. Aanvang: 20.00 uur. Koffie, thee en wat lekkers: gratis.  Meld u even aan voor de zekerheid via info@zevendehuis.nl  Het Zevende Huis vindt u in de Knipsteeg, op nummer  7.