Ontmoeten, gezelligheid, koffie en meer

Gepubliceerd op 6 november 2022 om 09:30

Doe ook mee op woensdagochtend 9 november in de wijk Hoog Dalem met de 1330 gesprekken in Wijkcentrum Dalemplein. Voelt u zich weleens alleen? Blijf er niet mee lopen maar maak het bespreekbaar. Wij zijn er voor u en kunnen helpen.

Wilt u ook nieuwe mensen in uw wijk leren kennen? Dat kan door met elkaar in gesprek te gaan. Maar waar heb je het dan over? Door met elkaar te kletsen over actuele, interessante en bijzondere onderwerpen breken we het ijs binnen de kortste keren. Samen met de gespreksleider gaan we het gesprek aan.

De gesprekken staan open voor alle generaties, meningen en ervaringen.

Wist u dat we vorig jaar gestart zijn met gespreksgroepen in de wijken? Dit zijn gezellige bijeenkomsten met een kopje koffie of thee erbij. Met elkaar gaan we in gesprek en delen we kennis, meningen of ervaringen. Laagdrempelig en gezellig! Hebt u interesse of weet u iemand in de buurt die hier behoefte aan heeft? Vindt u het leuk om nieuwe mensen uit de wijk te leren kennen? Houdt u van gesprekken over leuke, grappige en interessante onderwerpen? Meldt u dan aan voor de 1330 gespreksgroepen. Onder begeleiding van een ervaren gespreksleider worden diverse onderwerpen besproken.

De groep komt één keer per maand in het nieuwe Wijkcentrum Dalemplein bij elkaar op 10.00 tot 11.30 bijeen. Het adres is Wijkcentrum Dalemplein, Kruithoorn 3, 4208 CJ in Gorinchem.. De ingang is tegenover de school onder de luchtbrug. We zitten op de 1e verdieping

Aanmelden en meer informatie bij info@ateliergorinchem.nl of 06 55962895.

Koffie en thee staat klaar vanaf 10.00 uur.