Repelsteeltje en de Blinde prinses

Gepubliceerd op 13 maart 2023 om 13:22

Repelsteeltje en de Blinde Prinses is een voorstelling vol ludieke verwikkelingen, snedige dialogen, gloedvolle liedjes en magische toverkunsten.

Het broeit op het paleis tussen de koningin en haar prins-gemaal. Bernhard en Juliana ruziën over wie de baas is en over hun blinde dochter. Het broeit ook bij Joost de varkenshoeder, die opschept over zijn dochter Sterre die goud uit stro kan spinnen. En het broeit zeker bij aardmannetje Repelsteeltje en zijn vrouw Karla, die een groots en meeslepend leven willen.

Er is van alles aan de hand, in de grot, de stal en op het kasteel…Repelsteeltje kijkt wie hij met zijn tovenaarskunsten kan helpen. En dan arriveert er ook nog een geheimzinnige gebedsgenezeres aan het hof, die zegt dat ze het blinde prinsesje kan genezen. Wie houdt zich aan zijn woord? En lukt het Repelsteeltje om zijn naam geheim te houden?

Regie: Mirjam van den Bogaard
Spel: Michel de Bruin, Martin Edelbroek, Lida Hagenaars, Ianus Keller, Purdey Keuzekamp, Richard Koekkoek, Rob Latten, Jan Ottevanger, Elles van Rijn, Jorien Sterrenburg-Buijs, Lianne van Vliet, Viggo van Wijk

Kijk hier voor het bestellen van kaarten.