Kathryn Claire en Margot Merah in het Zevende Huis

Gepubliceerd op 16 maart 2023 om 11:34

Op vrijdagavond 24 maart spelen Margot Merah en Kathryn Claire in Het Zevende Huis aan de Knipsteeg in Gorinchem. Margot is bekend van het folkduo “the Lasses”, Kathryn komt uit Portland, USA. Ze ontmoetten elkaar in 2013 tijdens een gezamenlijk optreden en er was direct een muzikale connectie.

Sinds die tijd hebben Kathryn en Margot uitgebreid samen en met verschillende projecten getoerd; hun muziek neemt hen mee over de hele wereld. Na twee en een half jaar uit elkaar te zijn geweest, kwamen Margot en Kathryn in de zomer van 2022 weer bij elkaar in de VS voor een tournee met originele en traditionele liedjes, instrumentale nummers en hun favoriete covers. Gitaar, viool, ukelele, bodhrán, mondharmonica en adembenemende vocale harmonieën. De tour was een groot succes en ze beloofden dat ze samen zouden blijven toeren, zingen en schrijven. 

De voorstelling begint om 20.00 uur, de toegang is gratis. Een donatie in de hoge hoed wordt erg op prijs gesteld. Koffie, thee en wat lekkers zijn gratis. 

klik op foto voor fragment