IFFG trapt af met Ninjababy

Gepubliceerd op 4 juli 2022 om 11:16

Het Internationaal Film Festival Gorinchem (IFFG) zorgt voor een zomer vol film. Genieten op unieke en bijzondere locaties van films onder de sterrenhemel. Donderdagavond 21 juli start het IFFG haar Zomer Buitenbios seizoen in de Lingwijk in Gorinchem. Het sportveld achter de JP Waale school, wordt omgetoverd tot een gezellige buitenbios om met elkaar te genieten van een grappige en ongepolijste Noorse film.

De 23-jarige Rakel geniet van haar onbezorgde leven. Ze tekent strips, houdt van feestjes, drank en drugs. Na aandringen van haar huisgenoot doet Rakel een zwangerschapstest en blijkt zwanger te zijn. Maar zij heeft heel andere plannen dan moeder worden van de tot haar omgedoopte Ninjababy.

Vrijdag- en zaterdagavond, 22 en 23 juli, zet het IFFG team het scherm op de groene binnenplaats van het Natuurcentrum Gorinchem in het Gijs van Andelpark. Bigger Than Us toont de intrigerende en ontroerende reis van de jonge Melati Wijsen. Zij ontmoet andere jonge changemakers die hun leven wijden aan een betere toekomst. En in de debuutfilm Pig schittert acteur Nicolas Cage in een verhaal over de truffeljacht.

Op alle locaties kun je naast de film ook genieten van een drankje en hapje. Het complete programma en tickets vind je op www.iffg.nl

foto: IFFG - Genieten van de IFFG Buitenbios bij het Natuurcentrum

 foto: IFFG - Film kijken onder de sterrenhemel in de Lingewijk