Vue Gorinchem eerder open voor winnaars Bios Battle en bezoekers testdagen

Gepubliceerd op 21 juni 2024 om 12:46

Net wanneer de zomervakantie van start gaat in Gorinchem, opent Vue de deuren van haar nieuwste bioscoop. Vue Gorinchem is van alle gemakken voorzien om bezoekers een onvergetelijke ervaring te bieden: de beste beeld- en geluidskwaliteit, zes bioscoopzalen voorzien van maar liefst 572 DeLuxe ligstoelen (elektrisch verstelbare stoelen tot bijna ligstand), verse popcorn, een gezellige bar en een shop. 

Voor de gelukkige winnaars van de kaarten voor de exclusieve Bios Battle zal de bioscoop al op 13 juli open gaan. Daarnaast zijn er op 15 en 16 juli testdagen, om de bioscoopervaring vanaf 17 juli zo optimaal mogelijk te maken. Tijdens de zomer is er een populair aanbod aan films beschikbaar waaronder Verschrikkelijke Ikke 4Binnenstebuiten 2, Twisters, Deadpool & Wolverine en meer. 

Bios Battle

Maar liefst 4.000 enthousiastelingen die zich hebben ingeschreven voor de VIP database, om op de hoogte gehouden te worden over al het nieuws rondom Vue Gorinchem, maken kans op de exclusieve kaarten voor de Bios Battle. 60  winnende VIPs zien als allereerste de bioscoop en ervaren een onvergetelijke filmmarathon. Ook gaan zij tijdens deze Bios Battle de strijd aan met als hoofdprijs je leven lang gratis naar de bioscoop. Ten slotte worden ze in de watten gelegd bij het Van der Valk hotel, dat in hetzelfde complex zit.

Testdagen en feestweek

Ook tijdens de testdagen op 15 en 16 juli zal Vue Gorinchem alvast open gaan voor bezoekers. Voor deze testdagen kan via de website van Vue een bioscoopkaartje aanschaft worden voor slechts €5,-, inclusief een hapje en drankje. Mensen uit de VIP database krijgen als eerste de kans om deze tickets aan te schaffen. Tijdens de feestweek van 17 juli t/m 21 juli zal iedere bezoeker verwelkomd worden met een hapje en een drankje. 

We kijken er enorm naar uit om deze zomer onze DeLuxe bioscoop in Gorinchem te openen voor het publiek, met al het mooie filmaanbod dat eraan gaat komen. Onze eerdere Deluxe openingen waren een groot succes en we kunnen niet wachten tot de bezoekers van Vue Gorinchem deze mooie bioscoop te zien krijgen. De Bios Battle voorafgaand aan de opening maakt het extra speciaal. De bezoekers zullen hier een onvergetelijke filmervaring krijgen.” aldus Ron Sterk, CEO Vue Nederland.

Meer informatie over de bioscoop en de ticketverkoop is te vinden via https://www.vuecinemas.nl/ 

Vue Gorinchem bevindt zich aan de Franklinweg 9 te Gorinchem