Avondgloed in Natuurcentrum

Gepubliceerd op 27 juni 2024 om 16:37

Aan het eind van de cultuurmaand van de Gemeente Gorinchem, als de schemering over het stadspark valt, is er nog een betoverend toetje. Bij het vallen van de avond vinden sprookjesachtige verrassingen met zich mee. Laat jij je betoveren?

Breng uw kinderen mee, kom samen met uw partner, of geniet in uw eentje van een avondje uit. Vanaf 20:15 uur vertrekt er elke vijftien minuten een groep onder begeleiding van een gids voor een rondleiding langs diverse acts in het Natuurcentrum. U kunt zich tot 21:00 uur aansluiten bij de volgende vertrekkende groep. Elke act heeft een duur van tien minuten.

Bij het kampvuur houdt een verhalenverteller het publiek in de ban, terwijl onder de bomen een poppenspeler zijn kunsten vertoont. Langs het water voert een dansgroep een betoverende act op, en hoog boven de grond toont een acrobate haar slangenachtige bewegingen. In de Hooiberg vinden bezoekers literaire verrassingen en baanbrekende videokunst.

Over het terrein zwerven mythische figuren, badend in een sprookjesachtige verlichting.

Er is een assortiment aan hapjes en drankjes beschikbaar. En als de zon ondergaat, wordt de avond afgesloten met een betoverend muzikaal optreden.

Dit evenement mag je niet missen. Het is een unieke kans om te kunnen zeggen dat je bij de allereerste editie van Avondgloed aanwezig was.

Toegang: gratis!