Voortuinsale Stalkaarsen met extra activiteiten

Gepubliceerd op 27 augustus 2022 om 10:58

Op zaterdag 10 september tussen 13.00 en 16.00 uur is het weer tijd voor de jaarlijkse voortuinsale in de Dokter Schöyerstraat, Dokter Hiemstralaan, Dokter Bauerstraat en op het schoolplein van De Kleine Wereld aan de Dokter Bauerstraat. 

Dit jaar willen we uitpakken met extra activiteiten en gezelligheid! Op het schoolplein staat daarom een leuk springkussen waar de kinderen gratis mogen komen springen. Ook wordt er muziek gedraaid.

Vanaf half 5 is er een ‘borrel’ op het schoolplein. En om half 6 komt een echte kok voor ons barbecueën!

Voor bewoners van de wijk

Ga jij ook je overtollige spullen verkopen in je eigen tuin of op het schoolplein? Kom je naar de borrel en/of barbecue of wil je ons helpen met het nog leuker maken van dit evenement? Laat het ons weten en schrijf je snel in via https://www.stichtingstalkaarsen.nl/event/voortuin-sale-2022/!

Wij zorgen voor promotie via de krant, Samen Gorinchem en Facebook en hopen op veel deelnemers en bezoekers!

Voor alle anderen

Woon je niet in Stalkaarsen? Dan ben je van harte welkom om te komen snuffelen bij de uitgestalde koopwaar in de voortuinen en op het schoolplein. Uiteraard mogen ook de kinderen van bezoekers lekker komen springen op het springkussen!

Hieronder nog wat praktische informatie voor deelnemers:

- De voortuinsale is alleen bedoeld voor wijkbewoners of vrienden/familie die aansluiten, niet voor commerciële verkopers.

- De voortuinsale is bedoeld voor het verkopen van tweedehands spullen.

- Het verkopen van voedsel in je voortuin is in verband met hygiëne en voedselveiligheid niet toegestaan.

- Wij krijgen graag inzicht in wie mee doet. Dit is belangrijk voor de toestemming van de gemeente (het event mag niet te groot worden), voor onze inkoop van eten en drinken, maar is ook in het belang van jou als verkoper. We maken namelijk een kaart waarop bezoekers kunnen zien waar ze allemaal terecht kunnen.

- Kom je naar het schoolplein? Dan kun je indien nodig gebruik maken van het toilet in de gymzaal. Meld je dan ter plekke even bij de organisatie (herkenbaar aan de veiligheidshesjes).

- Ruim alsjeblieft je spullen na afloop op.

- Je kunt ons helpen met de promotie door een raamposter (A3-formaat) aan te vragen via buurtkamerstalkaarsen@gmail.com.


«   »