Home » Diversen » Loop Riveerroute tijdens Waterlinie Wandeltocht op 2 juli

Loop Riveerroute tijdens Waterlinie Wandeltocht op 2 juli

Gepubliceerd op 6 mei 2022 om 11:34

Wil jij op een bijzondere manier de verborgen verhalen van een stukje UNESCO Werelderfgoed ervaren? Doe op zaterdag 2 juli mee aan de Waterlinie Wandeltocht door de Vestingdriehoek. De wandeling kent 2 afstanden: een langere van 22 kilometer en een kortere van 11 kilometer die de Riveerroute heet.

Riveerroute van Gorinchem naar Woudrichem

De wandeltochten gaan allebei van Gorinchem naar Fort Vuren, waar je met Riveer overvaart naar Slot Loevestein en het Munnikenland. En terwijl je bij de kortere Riveerroute direct oversteekt naar de finish in Woudrichem, kom je bij de wandeling van 22 kilometer ook nog langs de Batterij onder Brakel, de Batterij onder Poederoijen en Fort Giessen voordat je in Woudrichem aankomt.

Onderweg krijg je voldoende tijd om alles te bekijken en in je op te nemen. Laat echt al je zintuigen meedoen, want bij de forten en in de vestingsteden wordt gezorgd voor leuke optredens en verschillende lekkernijen. Het gaat niet om wie het snelst bij de finish is, het gaat vooral om genieten van dit prachtige gebied.

Bestel je startbewijs

Meedoen aan de Waterlinie Wandeltocht Vestingdriehoek kost €15,- (11 kilometer) of €19,- (22 kilometer). Bij de 11 kilometer lange Riveerroute kun je kiezen uit vier verschillende starttijden tussen 11.00 en 13.00 uur. De 22 kilometer lange Munnikenlandroute start tussen 9.00 en 11.00 uur. Naar website Waterlinie Wandeltocht

Na de finish in Woudrichem weer terug naar Gorinchem? Op vertoon van je persoonlijke startbewijs kun je gratis met Riveer naar de overkant.


«   »