Home » Diversen » Drugs centraal tijdens veiligheidsmarkt

Drugs centraal tijdens veiligheidsmarkt

Gepubliceerd op 12 mei 2022 om 11:59

Gemeente Gorinchem zet zich met partners in de stad in voor een veilige leefomgeving. daarom werd woensdag 11 mei op het parkeerterrein van winkelcentrum Kwakernaat aan de Gildenweg een veiligheidsmarket gehouden. Gemeente. Polite, netbeheerder Stedin en andere zorgorganisaties waren aanwezig met een mobile medialab en een container met een hennepkwekerij.
foto: GP-buro

In het mobiele media lab (een grote vrachtwagen) kon men informatieve filmpjes bekijken en meer informatie krijgen over drugs en drugscriminaliteit, zoals: “Leer hoe u signalen van drugs of drugshandel kunt herkennen. En vooral wat u met die signalen kunt doen.”  Bekijk hiervoor ook de website Nietondermijnneus.nl.

Burgemeester Reinie Melissant kwam ook een kijkje nemen en liet zich uitvoerig inlichten over de gevaren en op punten waarop u kunt letten om ze te herkennen.

Wat kunt u doen bij een vermoeden?

Heeft u vermoedens van drugshandel of drugscriminaliteit in uw buurt? Of wilt u met ons verder praten over dit onderwerp? Neem dan contact op met team Veiligheid en Toezicht van gemeente Gorinchem via 14 0183 of bel met de politie via 0900 8844.

Liever anoniem uw signalen van (drugs)criminaliteit delen? Dat kan via Meld Misdaad Anoniem op 0800 7000.


«   »