Ouder-Kind Inloop met Yvonne van Alphen JJGZ

Gepubliceerd op 12 maart 2023 om 11:57

Vrijdag 24 maart - 9:30 tot 11:30 uur - wijkcentrum Rozenobel

De inloop is er voor ouders/verzorgers en kinderen van 0 tot 6 jaar. Om andere ouders te ontmoeten, inspiratie op te doen, om samen met je kind leuke dingen te ondernemen en voor informatie over het ouderschap.

Geregeld komen professionals langs om met de ouders te praten over uiteenlopende onderwerpen die met opvoeden te maken hebben. De kinderen spelen of worden uitgedaagd door middel van spelletjes, creatieve activiteiten en (voor-) lezen.

Yvonne is sinds 2019 werkzaam als jeugdverpleegkundige op het consultatiebureau in Gorinchem. Naast haar werkzaamheden als jeugdverpleegkundige is zij moeder van een zoon van 3 jaar en een zoontje van 7 maanden. In de avonduren vindt zij haar rust en ontspanning in haar hobby ‘haken’

De Ouder-Kind Inloop is elke vrijdagochtend van 9:30 tot 11:30 uur in Wijkcentrum Rozenobel, gevestigd aan het Dukatenplein 2 te Gorinchem. Toegang is gratis. Koffie, thee en versnaperingen zijn voor eigen rekening. Meer informatie over het programma staat op www.limonadebrigade.nl.


«   »