Uitdagend evenement "The Hunt" in Gorinchem

Op woensdag 24 april bundelen de politie, gemeente Gorinchem en jongerenwerk The Mall hun krachten om een opwindend en uitdagend evenement te organiseren in wijkpark Het Haagje: 'The Hunt'. Dit belooft een avond vol spanning en sensatie te worden, waarbij 150 jongeren de ultieme uitdaging aangaan om uit handen van de politie te blijven.

Lees meer »

Ontdek de Grootste Snuffelmarkt van Zuid-Holland

Op Hemelvaartsdag, 9 mei, wordt de Evenementenhal Gorinchem omgetoverd tot een paradijs voor liefhebbers van tweedehands schatten en curiosa. Met maar liefst 550 kramen vol vintage vondsten, zolderopruimingen en nog veel meer, is er voor ieder wat wils!

Lees meer »

Leefstijlfestival Gildenplein

Gorinchem staat op het punt om te bruisen van energie en gezondheid tijdens het Gorinchem Gezond Week Leefstijlfestival op woensdag 15 mei 2024, van 14:00 tot 20:00 uur. Het evenement vindt plaats bij het Gildenplein, Schepenenstraat 1 en belooft een dag vol inspiratie en informatie te worden voor iedereen die zijn gezondheid wil verbeteren.

Lees meer »

Gratis Taxatiedag

Die lade met oude sieraden en goud, is dat nog wat waard?Waar zijn de munten van pa eigenlijk gebleven? Moesten die gulden biljetten niet ingeleverd worden bij de bank? Herkenbaar?

Lees meer »

Meld je aan voor de Dieren Cursus bij Natuurcentrum Gorinchem!

Wil je meer te weten komen over dieren? Onze eigen Dokter Ted staat klaar om je alles te vertellen! Hieronder vind je praktische informatie over deze cursus. Voor aanmeldingen en verdere informatie kun je contact met ons opnemen via 0183 - 630911 of per e-mail op boerderij@natuurcentrumgorinchem.nl 

Lees meer »

Feestelijke dag voor IFFG fans in Turnhout

Zaterdag 20 april vertrok een bus vol fans van het Internationaal Film Festival Gorinchem (IFFG) ,vanaf Woonboulevard Spijksepoort in Gorinchem naar Turnhout (België), voor een bezoek aan de zuiderburen van het MOOOV filmfestival.

Lees meer »

BISonder speelt Lear!

De Gorcumse Theatergroep BISonder zorgt al 30 jaar voor theater op locatie in en rond Gorinchem. Vanaf eind mei kun u gaan genieten van de voorstelling Lear!, naar King Lear van Shakespeare.  Met acht BIS-spelers op het toneel, een krachtige en poëtische taal en veel speelplezier, halen we deze tijdloze klassieker naar onze tijd.

Lees meer »

Voorjaarsconcert muziekvereniging Kunst na Arbeid

Arkel - Op vrijdagavond 19 april staat muziekvereniging Kunst na Arbeid klaar om je te betoveren met hun voorjaarsconcert. Dit jaar belooft een avond vol prachtige muziek en onvergetelijke melodieën, verzorgd door zowel het opleidingsorkest als het harmonieorkest.

Lees meer »

Spetterend Einde van het Seizoen met Freetime Old Dixie Jassband

De muziekscene in Gorinchem staat op het punt om opnieuw te worden opgeschud door de terugkeer van een ware publieksfavoriet: Freetime Old Dixie Jassband Deze onmiskenbare groep, geassocieerd met hun kenmerkende blauwe blokjes, heeft de reputatie van een graag geziene gast in onze stad, en hun aanstaande optreden belooft een niet te missen evenement te worden.

Lees meer »