De seniorenmiddag op de Varkenmarkt

Gepubliceerd op 18 augustus 2023 om 12:50

Het Zomerfeest voor ouderen vond plaats op woensdagmiddag op de Varkenmarkt. Dit feest is al vele jaren een geliefde traditie voor ouderen. Het evenement bood de aanwezige senioren de gelegenheid om te genieten van vrolijke muziek en liederen waar ze samen mee konden zingen.

Het Arkels Visserskoor was dit jaar wederom verantwoordelijk voor het optreden dat de ouderen in vervoering bracht. Daarnaast zorgden Tommy Netten en Louis Verheul voor nog meer entertainment met heerlijke meezingers. Een hoogtepunt was het traditionele advocaatje, dat als traktatie werd aangeboden en door de ouderen smakelijk werd verorberd.

Voorafgaand aan het feest was er een drukte van belang in de Haarstraat, waar verschillende busjes en auto's af en aan reden om de ouderen naar de locatie te brengen. De toestroom was zo groot dat de fotograaf bij aankomst alleen nog maar een foto kon maken van de drukte en niets van de optredens kon vastleggen.

Desondanks was dit detail van minder belang. Het belangrijkste was dat de ouderen zonder twijfel een fantastische middag hadden. Het samenzijn, de muziek en de gezelligheid maakten er een geslaagd evenement van.

foto's: GP-buro