Het Goed organiseert de Grootste Kledingruil van Nederland

Gepubliceerd op 22 september 2023 om 11:18

zaterdag 30 september

Heb je kleding in de kast hangen die je niet meer draagt? Kom dan op zaterdag 30 september naar een van de 31 kringloopwarenhuizen van Het Goed. Op deze dag organiseren we de grootste kledingruil van Nederland. Voor Gorinchem is dat aan de Spijksedijk 28A

Hoe werkt de kledingruil? 

Voor elk ingeleverd kledingstuk ontvang je één nieuw kledingstuk of een korting van €2,50. Hier zijn de belangrijkste actievoorwaarden:

  • Inleveren in de Swaphoek: Je kunt je meegebrachte kleding inleveren in de Swaphoek. Voor elk ingeleverd kledingstuk ontvang je één Swappunt ter waarde van €2,50. Je kunt maximaal 8 Swappunten per klant ontvangen, wat overeenkomt met maximaal €20,- korting. Je kunt meer kleding inleveren, maar je kunt maximaal 8 stuks ruilen.

  • Kiezen uit ruilrekken: In de Swaphoek staan kledingrekken waaruit je kunt kiezen en ruilen. Aan deze kleding hangt een 'Geruild' kaartje. Als je niet voldoende kunt kiezen uit deze ruilrekken, kun je tussen de overige kledingrekken in de winkel zoeken. Voor deze kleding kun je je Swappunten (€2,50 per stuk) als korting gebruiken.

  • Afrekenen van je kleding: Als je kleding in de Swaphoek hebt gevonden (met een kaartje 'Geruild' eraan), kun je 1 Swappunt per kledingstuk inleveren zonder verdere bijbetaling. Als je kleding op de overige kledingafdeling hebt gevonden, geldt het reguliere prijskaartje. Hier kun je je Swappunten als korting (€2,50 per punt) gebruiken. Lever je kleding en Swappunten in bij de kassa, waar het totale aankoopbedrag met het aantal Swappunten wordt verminderd. Als dit totaal hoger is dan het aantal Swappunten, betaal je het resterende bedrag.

Belangrijke actievoorwaarden kledingruil:

  • Het ingeleverde kledingstuk moet schoon, heel en draagbaar zijn.
  • Je kunt alleen (vrouwen-, heren- en kinder)kleding inleveren en ruilen, dus geen schoenen, tassen, riemen en overige accessoires.
  • Je ontvangt 1 Swappunt ter waarde van €2,50 per ingeleverd kledingstuk, met een maximum van 8 Swappunten, zelfs als je meer dan 8 kledingstukken inlevert.
  • De Swappunten zijn alleen geldig op 30 september 2023.
  • De Swappunten zijn niet inwisselbaar voor contant geld.
  • Kleding afgerekend met een Swappunt kan niet worden teruggebracht voor contant geld en/of een tegoedbon.

foto: Het Goed

  • Hoe ziet de kledingruil eruit? En wat zijn de actievoorwaarden? Dit lees je allemaal in deze nieuwsbrief én op onze website. Meld je ook op Facebook aan voor het evenement om op de hoogte te blijven.