Pauline Redlich - Zeikwijf in Zorgland

Gepubliceerd op 31 oktober 2023 om 12:28

De Gemeente Gorinchem doet regelmatig iets extra's voor alle geregistreerde mantelzorgers in Gorinchem. Op 11 november nodigen zij alle mantelzorgers uit in Theater Peeriscoop om een bijzondere voorstelling te komen zien, die voor veel herkenbaarheid zal zorgen. 

Ook als u niet geregistreerd staat als mantelzorger kunt u deze voorstelling komen bekijken. U kunt een kaartje bestellen of reserveren via deze bestel/aanmeldlink.

Let op: de voorstelling wordt 2 x gespeeld en wel om 13.30 en 19.30 uur. Let bij het reserveren dus op de tijd en of u geregistreerd mantelzorger bent of niet.

In deze ontwapenende theatervoorstelling deelt Pauline Redlich - zelf mantelzorger- haar diepste verlangens, angsten en verdriet.
Graag maakt zij jou deelgenoot van haar ervaringen in mantelzorgland. Kom genieten van het verhaal van Pauline die zij op een humoristische manier met zelfspot brengt. Het levert ongetwijfeld (h)erkenning en inzicht op!

Het meenemen van degene waar u de mantelzorg aan geeft, wordt afgeraden. De voorstelling kan voor hen wellicht confronterend zijn.

foto: Lobke Besselink