Bordspellen in de bieb

Gepubliceerd op 6 november 2023 om 12:12

Ben jij ook dol op spelletjes, maar minder fan van het ouderwetse Rummikub, dammen en ganzenbord? In de bibliotheek speel je elke eerste vrijdag van de maand de tofste spellen in een gezellige groep. De kick-off van de spelletjesavonden in de bibliotheek vond plaats op vrijdagavond 6 oktober. 

Dit was meteen een succes, evenals de bordspellenavond op 3 november. Met ongeveer 10 deelnemers per avond was er bovendien voldoende ruimte om gezellig een praatje te maken.

Afhankelijk van het aantal deelnemers kiezen we per avond een aantal spellen uit dat we gezamenlijk of in kleinere groepjes gaan spelen. Natuurlijk mag je ook zelf iets leuks mee brengen! Op deze manier leer je op een laagdrempelige maniernieuwe mensen kennen en maak je kennis met nieuwe spellen. Een greep uit onze spellen: Ticket to Ride, Catan, 30 Seconds, Dixit, Wingspan, Dominion, maar ook dobbelspellen en kaartspellen hebben we in onze collectie.

De bordspelavonden worden georganiseerd door de Bibliotheek AanZet in Gorinchem (Groenmarkt 1). Deelname is gratis en je hoeft geen lid te zijn. Graag aanmelden op de website! Minimumleeftijd 15 jaar. De eerstvolgende spelletjesavonden vinden plaats op vrijdag 1 december, 5 januari en 2 februari.We starten om 20:00 uur en gaan door tot een uur of 23:00. Wij regelen de hapjes, drankjes en natuurlijk een aantal leuke spellen! Zorg jij voor de gezelligheid?

eigen foto's