Soroptimistclub Merwekring hield jaarlijkse modeshow voor het goede doel

Gepubliceerd op 8 november 2023 om 13:24

Soroptimistclub Merwekring organiseerde de jaarlijkse modeshow op maandag 30 oktober in Hotel Van der Valk in Gorinchem. De opbrengst wordt verdeeld onder drie zorgvuldig geselecteerde goede doelen, zowel regionaal als internationaal.

Regionaal doel is de Stichting Sity Academy. De internationale doelen zijn Edumais en Stichting Nieuwe Generatie Brazil. Deze beide organisaties richten zich op ontwikkelingsmogelijkheden voor kansarme kinderen en jongeren in Brazilië.

Het publiek kreeg een prachtige collectie dameskleding, schoenen, accessoires en nog veel meer te zien. Allemaal beschikbaar voor aantrekkelijke prijzen. 

Deze avond was er een energieke en verrassende modeshow, waar mannequins vintage merkkleding showden. De aanwezigen kregen ook de kans om mooie prijzen te winnen via een verloting, die mogelijk was gemaakt door lokale ondernemers en de leden van Soroptimistclub Merwekring.

De opbrengst van de avond was €.13.600,--verdeeld onder de drie door de soropimisten gekozen goede doelen. Een prachtig bedrag voor deze goede doelen.