'Speculasies' NPO Zapp

Gepubliceerd op 11 november 2023 om 10:57

Bron: NPO Zapp

Vanaf maandag 13 november kunnen jong en oud weer genieten van de magie van 'Het Sinterklaasjournaal' op NPO Zapp. Dagelijks om 18.00 uur neemt het programma je mee in de spannende en vrolijke avonturen rondom Sinterklaas. Dit jaar speelt de Mooiste Vestingstad Gorinchem een prominente rol in de intocht.

Nieuw vanaf 11 november is het programma 'Speculasies', waarin 'Het Sinterklaasjournaal' grondig wordt voor- en nabeschouwd. Gedurende vier zaterdagen achtereen kun je om 17.45 uur op NPO Zapp genieten van dit programma, dat dieper ingaat op de gebeurtenissen in 'Het Sinterklaasjournaal'.

'Speculasies' belooft een boeiende kijkervaring te worden voor jong en oud, met analyses, interviews en een kijkje achter de schermen van 'Het Sinterklaasjournaal'. Een perfecte manier om samen met het gezin de belevenissen van Sinterklaas en zijn Pieten nog intenser te ervaren.

Mis ook 'De Landelijke Intocht van Sinterklaas' niet, die op zaterdag 18 november om 12.00 uur wordt uitgezonden op NPO Zapp. Een feestelijk evenement waarin Sinterklaas met veel vrolijkheid en plezier officieel zijn entree maakt in ons land.

Kortom, de komende weken staan bol van Sinterklaasplezier op NPO Zapp. Van het dagelijkse 'Het Sinterklaasjournaal' tot het nieuwe programma 'Speculasies' en de feestelijke intocht, er is voor ieder wat wils. Maak er samen met ons een onvergetelijk Sinterklaasfeest van!