Een Warm Welkom voor Schaatsplezier

Gepubliceerd op 24 december 2023 om 14:49

Het Gorcums Winterfestijn, met zijn overdekte ijsbaan op de Grote Markt voor het Gorcums Museum tot en met 7 januari, blijkt opnieuw een onmisbaar succes. In een seizoen gekenmerkt door overvloedige regen en geen- of schaars natuurijs door de hoge buitentemperaturen, biedt de ijsbaan een welkome uitkomst voor schaatsliefhebbers van alle leeftijden.

De ijsbaan biedt niet alleen een gelegenheid om de schaatsen onder te binden, maar ook een scala aan mogelijkheden in het programma. Speciale tijden zijn gereserveerd voor peuters, kleuters en basisschoolleerlingen, waar zij zich vol enthousiasme kunnen uitleven. Voor de oudere jeugd zorgt DJ Patrick van Mourik voor de juiste beats tijdens het Discoschaatsen, waardoor het feest op het ijs compleet is.

Naast het schaatsplezier biedt het Winterfestijn een scala aan activiteiten. Van culinaire lekkernijen tot verfrissende drankjes, er is voor ieder wat wils. Bovendien is er zelfs de mogelijkheid om een onvergetelijk kinderfeestje te vieren. Compleet met eten en drinken aan gereserveerde tafels en inclusief drie uur schaatshuur, belooft dit een feestelijke ervaring te worden voor alle deelnemers.

Kinderen vanaf 5 jaar zijn welkom bij een activiteit op 27 december. Van 14:00 tot 17:00 uur zal Marleen van Zwienen een kaarsenmaak workshop leiden, perfect voor degenen die niet willen schaatsen maar wel creatief bezig willen zijn. Geen aanmelding vooraf is vereist, dus iedereen die geïnteresseerd is, wordt van harte uitgenodigd om langs te komen en deel te nemen aan deze leuke activiteit.

Geïnteresseerden worden uitgenodigd om een kijkje te nemen op de website Gorcums Winterfestijn voor meer informatie over alle activiteiten en mogelijkheden die het Winterfestijn te bieden heeft.

foto's: GP-buro