Nieuwjaarsconcert Jazz Hall '72

Gepubliceerd op 2 januari 2024 om 11:04

Met zeven muzikanten uit de omgeving van Nijmegen richtten wij in 2003 onze Dixielandband op. Tijdens een repetitie riep één van ons: “tsjesses, dat moet beter”.  De naam t’Jazzezz was geboren.

Tot 2022 speelden we vooral traditionele Dixielandmuziek en door het muzikaal niveau wisten ook de jazzclubs ons te vinden.  Een CD die wij in 2009 hebben opgenomen, was al snel uitverkocht.

Vanaf 2022 werd de bezetting enigszins aangepast en dat was een goede aanleiding om de apostrof uit onze naam te halen. Onze nieuwe naam is "tJazzezz"

We spelen nu niet alleen dixieland uit New-Orleans maar ook lekkere swing & blues.

De 7-mansformatie bestaat uit 3 blazers (trompet, sax/klarinet en trombone), piano en een stevige ritmesectie met banjo/gitaar, Bas, sousafoon en slagwerk.

Voor meer informatie over de band , zie https://www.tjazzezz.com/  “ 

Het concert is 7 januari van 14:30 tot 17:00. SVW Gebouw, Kleine Schelluinsekade 5C, 4204 TZ Gorinchem. Kaarten v.a. 14:00 uur aan de zaal, Entrée € 11,=/ JH donateurs € 8,50

Bezetting: Harry van Langen Trompet & Zang, Ton van den Berg Klarinet & Tenorsax, Frans van Horne Trombone, Nico Adriaens Piano & Sousafoon, Ton de Leeuw Banjo & gitaar, André van der Steen Slagwerk, Erik Zwanenberg Basgitaar & Contrabas

    tJazzezz