VoorLeesFeest tijdens Nationale Voorleesdagen

Gepubliceerd op 22 januari 2024 om 10:15

Op 24 januari worden de Nationale Voorleesdagen feestelijk ingeluid met de bekendmaking van de Prentenboeken Top 10. Als onderdeel van dit nationale evenement organiseert de Bibliotheek Aanzet op 3 februari een spetterend VoorLeesFeest, waar jonge avonturiers van 2 tot 7 jaar samen met hun ouders kunnen genieten van een magische ochtend vol verhalen en plezier.

Het hoogtepunt van het VoorLeesFeest is de Voorleessessie met de burgemeester. Vanaf 11.00 uur trapt de burgemeester de ochtend af met een betoverend verhaal dat de verbeelding prikkelt en de toon zet voor een ochtend vol avontuur. Daarnaast staat er een bijzonder voorleesmoment in een andere taal op het programma, waarmee men de diversiteit van verhalen willen benadrukken.

Tijdens het VoorLeesFeest worden de jonge avonturiers verwend met smakelijke hapjes en drankjes, zodat ze energiek aan het avontuur kunnen beginnen. 

Na de inspirerende verhalen gaan de kinderen op jacht door de bibliotheek, op zoek naar verstopte vossen. Dit interactieve spel combineert lezen en plezier op een unieke manier. Zodra de stempelkaarten vol zijn en alle vossen zijn gevonden, wacht er een leuke verrassing op de jonge speurneuzen.

Details VoorLeesFeest:

  • Datum: 3 februari
  • Tijd: 11.00 - 12.30 uur
  • Locatie: Bibliotheek Aanzet
  • Leeftijd: 2 t/m 7 jaar
  • Aanmelden: Niet nodig