Jujutsu Kaisen-stemactrice Kayleigh McKee te gast tijdens Heroes Made in Asia

Gepubliceerd op 8 februari 2024 om 08:09

De Amerikaanse stemactrice Kayleigh McKee is te gast tijdens het tweedaagse Aziatische popcultuurfestival Heroes Made in Asia op 24 en 25 februari. McKee is vooral bekend van haar rol als Yuta Okkotsu in de bioscoopfilm ‘Jujutsu Kaisen 0’ van de gelijknamige populaire animeserie. De actrice is beide dagen van het evenement aanwezig om fans te ontmoeten, handtekeningen uit te delen en op de foto te gaan met bezoekers.

In het weekend van 24 en 25 februari komt de Evenementenhal Gorinchem in Aziatische sferen tijdens Heroes Made in Asia. Voor de vierde keer opent het evenement haar deuren voor liefhebbers van all things Asia. Van cosplay tot gaming en van food tot merchandise, er is voor ieder wat wils. Stemacteurs uit animeseries zijn dan ook onmisbaar tijdens dit tweedaagse spektakel. Met de komst van Kayleigh McKee haalt de organisatie een getalenteerde actrice in huis. 

McKee verleende haar stem aan Yuta Okkotsu in de anime bioscoophit ‘Jujutsu Kaisen 0’, een prequel op de animeserie ‘Jujutsu Kaisen’. Onlangs keerde de actrice kort terug als Yuta voor het tweede seizoen van de anime. Maar McKee heeft meer indrukwekkende titels op haar naam staan. 

Zo kunnen fans haar herkennen van haar rol als Pina in de Netflix-animeserie ‘Beastars’ en als zwaardvechter Okiku in de populaire, langlopende anime ‘One Piece’. Maar ook Scarab in de Amerikaanse animatieserie ‘Adventure Time’ behoort tot één van haar bekendste werken.

Naast stemacteurs zijn er ook manga artiesten en professionele cosplayers te gast tijdens het evenement. Onder andere Instagram-sensatie Laia Lopez en auteur van manga ‘Flashlight’ Sara Lozoya zijn aanwezig in de Evenementenhal. Zij zullen, naast het zetten van handtekeningen en ontmoeten van fans, een live demonstratie geven waarin zij bezoekers meenemen in hun tekenproces. Fans van cosplay kunnen hun favoriete cosplayers het hemd van het lijf vragen in het Cosplay Village, waar zij tevens panels geven met tips and tricks over het maken van de beste kostuums. 

Kijk voor toegangskaarten en verdere informatie over het evenement op made-in-asia.nl.